Specialist in opslagsystemen en softwaresystemen

Your storage solution is our business

Onze historiek

1946

 • Oprichting

  Oprichting

  De firma VANAS werd opgericht in 1946 en was oorspronkelijk actief in de maritieme sector voor het uitrusten en bevoorraden van schepen met de nodige gereedschappen en verbruiksgoederen.

1968

 • Lista:  making workspace work

  Lista:  making workspace work

  Vanas wordt exclusief verdeler voor Lista schuifladensystemen. Lista is een marktleider in zijn gamma met hoog kwalitatieve producten. Tot op vandaag bewijzen de oudere installaties hun kwaliteit.

 • 3 gespecialiseerde divisies voor industrie:

  3 gespecialiseerde divisies voor industrie:

  Sinds 1968 werd de focus naar de industriële sector gericht en ontstonden specialisaties:

  • Magazijn- en werkplaatsinrichting.
  • Gereedschappen
  • Hijs- en hefwerktuigen,

1989

 • De eerste geautomatiseerde opslagsystemen 

  De eerste geautomatiseerde opslagsystemen 

  De eerste verticale opslagsystemen, gekend als verticale paternosters, worden geïntegreerd in het gamma magazijninrichting.  In datzelfde jaar worden direct enkele realisaties geplaatst.

                    

   

1990

 • De eerste programmeur

  De eerste programmeur

  Eric Van Assche zag bij deze verticale opslagsystemen onmiddellijk de noodzaak in van begeleidende software. Bijgevolg werd één jaar na opstart met de geautomatiseerde magazijnen de eerste IT-specialist aangeworven ter ontwikkeling van de WMS software Gigasoft.Extended.

   

1995

 • Gigasoft.Extended gekoppeld aan uw ERP

  Gigasoft.Extended gekoppeld aan uw ERP

  De software Gigasoft.Extended wordt gekoppeld aan het ERP systeem van de klanten. Hierdoor worden de dynamische opslagsystemen veel interessanter en worden betere resultaten gerealiseerd.  Verschillende ERP-systemen volgen:  SAP, Axapta, Navision, Dynamix, Api-Pro, Maximo, JD Edwards,….

1997

 • Verticale Lift Machines

  Verticale Lift Machines

  De eerste verticale lift machines worden geïnstalleerd.  Dit vernieuwde concept biedt meerdere voordelen t.o.v. de voorgaande verticale paternoster. De software van Vanasoft zorgt voor een optimaal gebruik van de machine.

  Plaatsbesparingen tot 80% worden gerealiseerd.

2000

 • Gigasoft.Picture

  Eric Van Assche merkt op dat verticale opslagsystemen ook nadelen met zich meebrengen.   Het beheer van het magazijn kan niet meer visueel gebeuren, zoals dit in een traditioneel magazijn wel gebeurt.

  De afdeling Vanasoft integreert digitale camera’s in de werkopeningen van de liften.  De klant krijgt hierdoor een real-time visuele weergave van de inhoud van zijn liften.

   

2002

 • Vending Machines

  Vending Machines

  Gecontroleerde distributiesystemen worden opgenomen in het aanbod van Vanas. Deze vending machines laten het toe om in een open magazijn wel een juiste gecontroleerde stock te realiseren. De eerste realisaties worden toegepast voor opslag van snijgereedschappen of persoonlijke beschermings materialen.

  Verbruiksdalingen tot 50% worden gerealiseerd.

2004

 • Gigasoft.Maintenance.Picture

  Verticale liften worden ook gebruikt in technische magazijnen.  Wanneer de technici zelf hun producten willen uithalen is een gebruiksvriendelijke zoekmethode wenselijk. In samenspraak met enkele maintenance en warehouse managers wordt een specifieke software ontwikkeld: Gigasoft.Maintenance. 

  Deze software voldoet aan de wensen van de magazijnier, de technieker en de manager.

 • Vanas Medical

  Vanas Medical

  De vending machines worden ingezet in de eerste ziekenhuizen. Een aangepaste software zorgt ervoor dat alle regels m.b.t. distributie van medicijnen gehandhaafd worden.

  Op heden zijn reeds meer dan 2.000 installaties geplaatst.

2006

 • Divisie Vanasoft

  Divisie Vanasoft

  De IT-afdeling van Vanas heeft sinds 1990 steeds in belang toegenomen.  Daarom wordt een divisie Vanasoft opgestart met als missie: installeren en onderhouden van klantspecifieke WMS Software die gelinkt wordt aan de bestaande ERP omgeving van de klant.

 • Vanas Medical exporteert

  Vanas Medical exporteert

  Vanas Medical sluit samenwerkingscontracten af met enkele internationale spelers, die de Vanas Medical oplossing zullen integreren.  Vanas traint zijn partners en geeft support vanuit België.

2007

 • Compleet magazijnbeheer

  Compleet magazijnbeheer

  Vanasoft breidt zijn softwarefunctionaliteit uit. Niet alleen de geautomatiseerde opslagsystemen worden beheerd, ook de klassieke rekken kunnen mee beheerd worden in de WMS software Gigasoft.Extended. Dankzij RF-terminals kan er papierloos gewerkt worden in het traditionele magazijn. Een optimale routingfunctie en real-time stockbeheer verhogen het rendement van de magazijnwerking.

2008

 • Totaaloplossingen

  Totaaloplossingen

  De prestaties aan verticale liften worden verhoogd dankzij een totaalintegratie van rollenbanen aangestuurd door WMS Gigasoft.Extended. De goederen worden via rollenbanen getransporteerd naar de juiste zones. Loopafstanden en looptijden worden hiermee vermeden. Met behulp van Drop-To-Light worden fouten vermeden.   

   

2010

 • RFID

  RFID

  RFID technologie wordt geïntegreerd in software Gigasoft.Extended en Gigasoft.Maintenance.  Dankzij een Track & Trace functionaliteit is er steeds geweten waar de gereedschappen en uitleenmaterialen zich bevinden op de werf of in uw magazijn.

 • Vanas Engineering verzelfstandigt

  Vanas Engineering verzelfstandigt

   o    VANAS ENGINEERING BV  werd opgericht om zich als specialist in “storage solutions en WMS”, volledig te richten naar diverse sectoren van de industrie (logistics, maintenance, automotive) alsook totaaloplossingen te bieden voor de medische sector (ziekenhuizen en rusthuizen). Dit alles wordt ondersteund met eigen software ontwikkeling VANASOFT.

  o    VANAS NV  “beyond tools” is geëvolueerd naar een onmiskenbare partner in de industrie in de Benelux als toeleverancier voor zowel investerings- als verbruiksgoederen.

   

2011

 • 1000 machines

  1000 machines

  Vanas heeft 1.000 dynamische opslagsystemen geïnstalleerd in België. Alle installaties worden onderhouden dankzij een team van techniekers die 24/7 service verlenen.

2012

 • Modula

  Modula

  Vanas start een samenwerking op met Modula verticale lift modules. Modula brengt de traditionele lift op een hoger niveau en laat toe om betere prestaties te realiseren bij onze klanten.

   

2013

 • GWD

  GWD

  Vanasoft sluit een raamovereenkomst af met D’ieteren. De invoerder van o.a. Audi, VW, Porsche en Skoda kiest Vanasoft als leverancier voor hun WMS-software in alle garages. De software wordt specifiek aangepast en geïntegreerd in het D’Ieteren pakket genaamd Driver.

2015

 • Effimat

  Effimat

  Vanas breidt zijn gamma aan semi-automatische stockagesystemen uit met “de nieuwe generatie” liften.  Deze innovatie brengt hogere picksnelheden en reduceert mogelijk wachttijden. Geautomatiseerde In en Outs met rollenbanen worden mogelijk gemaakt.  Integratie op miniloads is één van de opties.

   

 • Totaalintegrator voor magazijnautomatisering

  Totaalintegrator voor magazijnautomatisering

  Vanas Engineering  is uitgegroeid tot totaalintegrator.  Diverse projecten waarbij rollenbanen, uitsorteersystemen met verticale liften gecombineerd worden.  Aangestuurd door de WMS Software Gigasoft.Extended.   

2016

 • Vanas Engineering en Vanas Medical gaan samen met TouchPoint Inc.

  Vanas Engineering en Vanas Medical gaan samen met TouchPoint Inc.

  TouchPoint Inc. het moederbedrijf van het Engelse Supply Point Inc. verwerft in april eerst Vanas Medical en in september Vanas Engineering. Beide bedrijven blijven beheerd als stand-alone bedrijven. Supply Point is producent én leverancier van vending machines. Een intensieve samenwerking tussen alle partijen wordt zo versterkt.

2017

 • DE KAAP VAN 100 OVERSCHREDEN

  DE KAAP VAN 100 OVERSCHREDEN

  Dankzij totaalprojecten en het stijgende marktaandeel heeft Vanas Engineering de kaap van 100 machines orderingang overschreden!

2018

 • Gigasoft.Vending & Gigasoft.Pilot

  Gigasoft.Vending & Gigasoft.Pilot

  Een nieuwe software voor de vending machines is ontwikkeld geworden.  Gebruik makend van de nieuwste technologie resulteert dit in een gebruiksvriendelijke software.

  Automatische herbevoorrading, rapporteringen, zoekmethodieken en een snelle manier voor uitgiftes zorgen dat de besparingen met deze machines gemaximaliseerd worden.

  In combinatie met de vending machines van het zusterbedrijf Supply Point wordt nu een compleet gamma uitgifteautomaten aangeboden. 

2019

 • Vanas Engineering versterkt aanbod met overname Pacoma Systems

  Vanas Engineering versterkt aanbod met overname Pacoma Systems

  01/04/2019

  Vanas Engineering en moederbedrijf TouchPoint Inc hebben Pacoma Systems overgenomen, een Nederlandse integrator van interne transportsystemen en versterken zo het aanbod aan intralogistieke oplossingen.

  Pacoma Systems is gespecialiseerd in het ontwerpen en integreren van material handling systemen zoals sorteereenheden, automatische opslagsystemen en gemotoriseerde rollenbanen voor dozen, kratten en palletten. De overname brengt een extra logistieke oplossing voor de Belgische markt en biedt Vanas de mogelijkheid om zijn vier bestaande business units – automatische magazijninrichting, klassieke opslagsystemen, industrial vending en WMS software – te introduceren in de Nederlandse markt.

 • Nieuw logo

  Nieuw logo

  01/10/2019

  Pacoma en Vanas omarmen de overname en kijken uit naar groei in beide landen, België en Nederland. Om dit te vieren lanceren ze ook een nieuw logo.

  Via sociale media vroeg Vanas het publiek naar hun mening en stelde 3 logo's voor. Het nieuwe logo is vervolgens officieel gepresenteerd tijdens de beurs Transport & Logistics in Antwerpen. Op de beurs kon het publiek voor het eerst de totaaloplossingen zien die Vanas nu toepast dankzij de overname van Pacoma Systems. Het ging om een combinatie van de bestaande business units van Vanas, bestaande uit  dynamische systemen, statische systemen, vending systemen en WMS software met de material handling systemen van Pacoma.

2021

 • EVOLUTIE NAAR TOTAALINTEGRATOR

  EVOLUTIE NAAR TOTAALINTEGRATOR

  In 2021 onderging Vanas een transformatie van productverkoper naar adviserende partner, door het combineren van single solutions met eigen software en onderhoudsteam, waardoor het een totaaloplossing biedt in systeemintegratie. Deze benadering, gekenmerkt door uitgebreide kennis en expertise, bevestigt Vanas's rol als essentiële kracht in de sector.

2022

 • VERHOOGDE PRODUCTIVITEIT MET OPEX

  VERHOOGDE PRODUCTIVITEIT MET OPEX

  Als premier partner van OPEX in de Benelux, heeft Vanas Engineering de lat hoger gelegd voor high-end eCommerce warehouses. Deze samenwerking maakt het mogelijk om de opslagcapaciteit te vervijfvoudigen en een veelvoud aan orders binnen dezelfde ruimte te verwerken. Met de Perfect Pick en Sure Sort systemen, gericht op efficiënte picking en sortering van kleine goederen, versterkt Vanas zijn positie als marktleider. De eerste OPEX-installatie werd met trots in Antwerpen onthuld.

 • LOGIVILLE - EEN STRATEGISCH PROJECT VAN DE VLAAMSE OVERHEID

  LOGIVILLE - EEN STRATEGISCH PROJECT VAN DE VLAAMSE OVERHEID

  Als trotse partner van Fabriek Logistiek, ondersteunt Vanas Engineering het LOGIVILLE-project, een initiatief van de Vlaamse overheid gericht op innovatie in logistieke processen.

2023

 • DOORBRAAK MET MEER DAN 1600 VLM'S

  DOORBRAAK MET MEER DAN 1600 VLM'S

  De 'Vertical Lift Module' (VLM) van Vanas, in samenwerking met Modula, heeft een mijlpaal bereikt met de plaatsing van meer dan 1600 units in de Benelux. Deze systemen maximaliseren de magazijnhoogte en brengen goederen efficiënt naar de operator, wat wijst op hun ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid. Modula, wereldleider in de productie van VLM’s, samen met Vanas, bewijst de betrouwbaarheid en populariteit van deze systemen, die nog decennialang zullen voortduren.

 • Vanas en de innovatie met Agilon

  Vanas en de innovatie met Agilon

  In 2023 breidde Vanas haar expertise uit door leverancier te worden van Agilon, een revolutionair automatisch opslag- en pickingsysteem, ontworpen om de efficiëntie in onderhoud, productie, distributie en magazijnbeheer te maximaliseren. Agilon onderscheidt zich met directe opslagmogelijkheden, geïntegreerde weegschalen en camera’s, en biedt een flexibel aanpasbare opbouw om precies aan klantbehoeften te voldoen. Geïntroduceerd in de Benelux door Vanas, in samenwerking met het Finse Konecranes, staat Agilon garant voor een significante verbetering in picking-efficiëntie, ruimtebesparing en logistieke optimalisatie.

 • SCALLOG - Vanas' nieuwe innovatieve partner

  SCALLOG - Vanas' nieuwe innovatieve partner

  Het Franse Scallog, gespecialiseerd in logistieke robotica, werd in 2023 de nieuwste partner van Vanas. Deze samenwerking heeft als doel het ‘Goods to Person’-aanbod in de Benelux te versnellen, een essentiële regio gezien haar rol als logistiek en distributiecentrum voor Europa. Scallog’s geavanceerde ‘Goods to Person’-oplossingen omvatten mobiele rekken, hoogstaande robots, en uitgebreide pick- en aanvulstations, alle makkelijk te integreren en schaalbaar, waardoor een perfecte aanvulling voor het Vanas-aanbod ontstaat.

 • VERTICAL PICKER: VANAS'S TOEKOMSTGERICHTE OPLOSSING

  VERTICAL PICKER: VANAS'S TOEKOMSTGERICHTE OPLOSSING

  Vanas introduceert de Vertical Picker, een geavanceerd ‘Goods-to-man’ orderpicksysteem dat met behulp van een AMR-robot bakken kan ophalen, afleveren, en retourneren bij een orderpickstation. Dit systeem, in combinatie met transport- en verpakkingsoplossingen, markeert Vanas als een vooruitstrevende speler in magazijnautomatisering, ondanks dat de officiële productlancering nog moet plaatsvinden.

Missie & Visie

Missie & Visie

Missie 

 • Het optimaliseren van kleine en middelgrote magazijnen met een brede scope aan oplossingen, software en service.
 • Elk project ontwerpen we klantspecifiek met de best passende oplossingen.
 • Wanneer software en service ons aanbod vervolledigen, zijn we een complete systeemintegrator.
 • Wij raken geïnspireerd door onze medewerkers en klanten te ondersteunen met kennis en samenwerking om samen vooruit te gaan!

Visie

 • Het aanbieden van duurzame, toekomstbestendige magazijnoplossingen die ruimte besparen, productiviteit verbeteren en meegroeien met onze klanten.

Medewerkers

 • Jordy Poppe

  Jordy Poppe

  Service manager - Projectleider Verticale Liftsystemen

  Jordy is sinds 2007 een gewaardeerd teamlid binnen de technische dienst. Als frisse starter zette hij zijn eerste stappen op professioneel vlak bij Vanas en dankzij zijn opgebouwde ervaring en inzet is Jordy doorgegroeid tot projectcoördinator.

 • Sabine Smet

  Sabine Smet

  Customer Service Operations

  Naast een opleiding Boekhouden & Informatica heeft Sabine ervaring opgedaan in verschillende administratieve functies. In 2011 is zij bij Vanas begonnen waar haar administratieve vaardigheden goed van pas komen.

 • Nele De Vleeschouwer

  Nele De Vleeschouwer

  Project Manager Vending

  Nele is Master in de Industriële Wetenschappen en heeft ervaring opgedaan als Assistent Project Manager in de chemische sector alvorens zij bij Vanas startte. Na een intensieve opleidingsperiode waarin zij een grondige kennis van alle producten heeft opgedaan, is Nele doorgegroeid tot Projectmanager.

 • Sylvianne Robert

  Sylvianne Robert

  Debit Control Officer

  In 2004 is Sylvianne gestart bij Vanas en heeft een ruime ervaring in het organiseren van events en het opzetten van verschillende campagnes.

 • Raul Antolin Leyva

  Raul Antolin Leyva

  Technisch Commercieel Afgevaardigde Regio Antwerpen & Brussel

  Raul werkt sinds 2012 bij Vanas en heeft zowel een technische als commerciële achtergrond. Zijn internationale ervaring betreffende magazijninrichting vormt een grote meerwaarde in zijn huidige functie. Daar heeft Raul zijn expertise over de werking van grote en kleine magazijnen opgedaan.

 • Wim Quintelier

  Wim Quintelier

  Senior Software Engineer Vanasoft

  Wim heeft een diploma Elektronica - ICT op zak en is meteen na zijn studies bij Vanas begonnen als programmeur. Dankzij zijn technische opleiding heeft hij een goed inzicht in de werking van de machines waardoor hij de software er naadloos op kan afstemmen.

 • Dirk Eggermont

  Dirk Eggermont

  Business Analyst Vanasoft

  Dirk heeft reeds 34 jaar ervaring bij Vanas. Door zijn softwarekennis, communicatiestijl en perfectionisme is hij geëvolueerd tot Business Analyst bij Vanasoft.

 • Andy Van Mieghem

  Andy Van Mieghem

  Managing Director

  Na het behalen van zijn Master Industrial Engineering in 2005, startte Andy als Sales Engineer bij Vanas. Vandaag neemt hij de bedrijfsleiding voor zijn rekening en waakt hij erover dat iedere medewerker zijn of haar taak gemotiveerd uitvoert conform de bedrijfsmissie.

 • Jackson Owusu

  Jackson Owusu

  Service technieker

  Jackson is reeds 8 jaar een gewaardeerd teamlid binnen de technische dienst. Na een technische opleiding te hebben genoten, had Jackson al enkele jaren ervaring opgedaan als onderhoudstechnieker in verschillende sectoren.

 • Philip Van Moortel

  Philip Van Moortel

  Operations Manager Warehouse Systems

  Philip is reeds 23 jaar actief bij Vanas. Dankzij zijn uitgebreide productkennis kan hij als geen ander de meeste geschikte oplossing vinden.

 • Veerle De Buck

  Veerle De Buck

  Logistics Support Officer

  Veerle werkt sinds 2011 voor Vanas en neemt de Logistiek voor haar rekening. Haar jarenlange ervaring in soortgelijke functies stelt haar in staat om alle transport in goede banen te leiden.

Referenties

 • Belgian Car Parts
  Belgian Car Parts

  Meer dan 90% plaatsbesparing dankzij modulaliften

 • SUNNY EUROPE & OYAYA
  SUNNY EUROPE & OYAYA

  Magazijnautomatisatie voor distributie van E-commerce activiteit

 • Medpets
  Medpets

  Verhoogde capaciteit pakketverwerking met helft FTE’s!

 • Groep Blondel
  Groep Blondel

  Vervijfvoudiging van output tegen 2024

 • LEMO
  LEMO

  Verviervoudiging van het aantal orderlijnen door de plaatsing van Modula-liften

 • Krëfel
  Krëfel

  Meer dan 500 orderlijnen per uur per persoon in combinatie met een efficiënt logistiek proces

 • Smartphoto
  Smartphoto

  Een unieke totaalintegratie voor een duurzame partnership

 • OMODA
  OMODA

  Automatisch sorteren en logistieke flows beheren

 • MUYLLE-FACON / RUBIO Monocoat
  MUYLLE-FACON / RUBIO Monocoat

  Meer dan 350 orderlijnen op 1 Modula in 1,5 uur

 • ROYAL DELFT MUSEUM
  ROYAL DELFT MUSEUM

  Ruimte creëren door efficiency

 • AZ Jan Portaels
  AZ Jan Portaels

  Verhoogde veiligheid in ziekenhuis

 • Batenburg Bevestigingstechniek
  Batenburg Bevestigingstechniek

  Nieuw state of the art magazijn

 • Goddeeris
  Goddeeris

  Totaaloplossing voor industriële goederen

 • Atoom 13
  Atoom 13

  5 keer sneller werken met Modula lift

 • Prins Staal
  Prins Staal

  Verhoging van productiviteit dankzij vending opstelling

 • Chaudfontaine
  Chaudfontaine

  Vendingmachine verhoogt veiligheid op de werkvloer

 • CHALHOUB GROUP
  CHALHOUB GROUP

  Toename van operationele efficiëntie met 30%

 • Safran
  Safran

  Modula liften voor verschillende toepassingen

 • Unipharma
  Unipharma

  Snelle en efficiënte doorstroom van pakketten

 • LYRECO
  LYRECO

  Magazijnautomatisatie voor distributie van kantoorartikelen

 • ID Logistics
  ID Logistics

  Opslagcapaciteit verdrievoudigd met Storeganizer

 • H.Essers
  H.Essers

  Efficiëntere opslag in bestaande stellingen

 • CONTIMETA
  CONTIMETA

  4 x sneller en foutloos werken dankzij verticale liften en WMS software

 • BUS INDUSTRIAL TOOLS
  BUS INDUSTRIAL TOOLS

  Totaaloplossing voor logistiek centrum in Zwolle

 • LASAULEC
  LASAULEC

  Magazijnautomatisatie voor Europees distributiecentrum.

 • H.ESSERS, IT'S TRANSPOSSIBLE
  H.ESSERS, IT'S TRANSPOSSIBLE

  Om 14 uur besteld, om 15 uur de deur uit

 • EVONIK
  EVONIK

  Indeling op maat voor extra plaatsbesparing en meer ergonomie

 • Garage Citroën/Peugeot Antwerpen
  Garage Citroën/Peugeot Antwerpen

  Totaalinrichting voor magazijn met klassieke stellingen

 • AP-LOGISTICS
  AP-LOGISTICS

  Van 3 Modula Liften in 1998 naar 46 Modula Liften in 2016.

 • Garage D’Ieteren Mail
  Garage D’Ieteren Mail

  Combinatie verticale liften, bandenpaternosters, rekken en een overkoepelende WMS software

 • BVBA Bart Verwilst
  BVBA Bart Verwilst

  Overzicht, orde, snelheid, service geoptimaliseerd dankzij Modula

 • BASF Coating Services - Bornem
  BASF Coating Services - Bornem

  Uitbreiding van bestaande magazijninfrastructuur met palletrekken

 • QUADRANT EPP BELGIUM
  QUADRANT EPP BELGIUM

  Werkplaatsinrichting met het juiste opslagsysteem voor elk gereedschap.

 • Garage MAZUIN
  Garage MAZUIN

  VW-AUDI dealer bespaart plaats door MODULA lift

 • Case New Holland
  Case New Holland

  Snijgereedschappen opgeslagen in gecontroleerde kasten

 • SKT
  SKT

  Totaalinrichting productiemagazijn (statisch én dynamisch)

 • Garage CENTRAUTO
  Garage CENTRAUTO

  Plaatsbesparing en tijdwinst in nieuwe BMW-garage.

 • ORFIT
  ORFIT

  Foutloos en 4 keer sneller werken dankzij Modula Liften

 • JANSSEN PHARMACEUTICA
  JANSSEN PHARMACEUTICA

  Liften worden beheerd door Gigasoft.Maintenance.Picture.

 • MATTHYS CONSTRUCT
  MATTHYS CONSTRUCT

  Constructiebedrijf kiest een Modula Lift voor plaatswinst in het magazijn

 • PINGUIN-GREENYARD FOODS
  PINGUIN-GREENYARD FOODS

  Onbemand magazijn in de technische werkruimte

 • DK-RENTAL
  DK-RENTAL

  Een oplossing voor elk soort product in magazijn en werkplaats.

 • LOOTENS-LINE
  LOOTENS-LINE

  Uitrolbare stellingen hebben efficiëntie en veiligheid verbeterd

 • BASF ANTWERPEN
  BASF ANTWERPEN

  Extra plaatsbesparing door modulaire opbouw & combinatie van schuifladen en legborden

 • VERTICALE LIFTEN met ROBOTS
  VERTICALE LIFTEN met ROBOTS

  Verticale liften met robots als volautomatisch magazijn

 • TECHNIFUTUR
  TECHNIFUTUR

  Industriële automaten voor de gecontroleerde opslag van MRO goederen

 • PROMAT
  PROMAT

  Minder loopafstanden en verbruik dankzij decentrale PBM-automaat

 • LAWTER
  LAWTER

  Minder looptijd en dalend verbruik van PBM’s

 • SOBINCO
  SOBINCO

  Lange profielen tot 4.000 kg: veilig en compact opgeslagen.

 • BELGOCONTROL
  BELGOCONTROL

  ESD-omgeving voor onderhoud en reparatie van radarapparatuur in regionale luchthavens

 • KERNCENTRALE DOEL
  KERNCENTRALE DOEL

  Meetklokken bewaken het aan- en losdraaien van bouten van reactordeksel

 • Ice Watch
  Ice Watch

  Automatisatie van Europees distributiecentrum met opslagtoren

 • VAN DEN DORPE HANDLING EQUIPMENT
  VAN DEN DORPE HANDLING EQUIPMENT

  Van 7 pickers naar 1 fulltime magazijnier

 • KUEHNE & NAGEL
  KUEHNE & NAGEL

  1 Magazijnier verwerkt 600 orders per dag

 • S.G.R. - Automotive Distributor
  S.G.R. - Automotive Distributor

  Modula als opslagsysteem voor moto-onderdelen en wisselstukken

 • Lexus groep Earnhardt
  Lexus groep Earnhardt

  Volledige onderdelenstock opgeslagen in 1 Modula

 • Aperam Genk
  Aperam Genk

  2 Verdiepsmagazijn met schuifladen bespaart 50% grondoppervlakte

 • TOTAL BELGIUM ERTVELDE
  TOTAL BELGIUM ERTVELDE

  Kiest voor gekoelde Modula liften

 • STORA ENSO LANGERBRUGGE
  STORA ENSO LANGERBRUGGE

  De Modula lift wordt gebruikt als 1 grote vending machine

 • Garage Thuy
  Garage Thuy

  Nieuwe garage wint plaats dankzij opslaglift en bandenpaternoster

 • Technische Universiteit Delft (NL)
  Technische Universiteit Delft (NL)

  Robuuste en geordende inrichting van labo's

 • STIHL
  STIHL

  Paternosters vervangen door opslagliften is rendabeler: hogere picksnelheid en beter overzicht

 • VALEO
  VALEO

  Gecontroleerde opslag van handschoenen (PBM): verbruik daalt 50% !

 • Industrial Gears Watteeuw
  Industrial Gears Watteeuw

  Geen wachttijden, juiste voorraad en magazijn 24 uur per dag open voor de technische dienst.

Wat kan Vanas voor u betekenen?

 1. plaatsbesparing
  tot 90%
 2. 4x
  sneller werken
 3. 0%
  fouten
 4. Vereenvoudigde administratie
 5. Stofarm
 6. daling verbruik
  tot 50%
 7. inventaris­juistheid
  tot 99%
 8. Ergonomisch werken

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws van Vanas!

Wij hebben voor u de juiste oplossing

Waar bent u naar op zoek?

In de media

NIEUWS & ACTUALITEITEN

Waarom kiezen voor Vanas Engineering?

Waarom kiezen voor Vanas Engineering?