Verhuisdienst

Verhuist u naar een nieuw magazijn en wilt u uw goederen en opslagsystemen mee verhuizen? Of heeft u een nieuw opslagsysteem gekocht en moeten de goederen hierin geplaatst worden? De verhuisdienst van Vanas kan u hierbij ondersteunen.

Een verhuis brengt heel wat stress met zich mee en is bovendien ook tijdrovend. Wij kunnen deze stress wegnemen zodat u zich kan focussen op andere zaken. Onze verhuisdienst heeft reeds jaren ervaring met het verhuizen van opslagsystemen én goederen. Daarnaast kunnen we naast de fysieke verhuis ook de dataverhuis verzorgen.

Ook wanneer u een nieuw opslagsysteem koopt, kunnen wij zorgen dat uw goederen correct verhuisd worden. We verplaatsen de goederen van het oud opslagsysteem naar het nieuw opslagsysteem. Hoe gaan we te werk?

  • We identificeren uw voorraad en bepalen een boomstructuur.
  • We bepalen de indeling van uw goederen en kiezen indien nodig voor het juiste indelingsmateriaal.
  • We bouwen uw opslagsystemen op en vullen dit indien nodig met indelingsmateriaal.
  • Het materiaal wordt in uw opslagsysteem geplaatst en de locaties worden gelabeld.
  • We implementeren de data in uw WMS software en inventariseren uw voorraad.

 

We kunnen de volledige voorbereiding, uitvoering en nazorg van een verhuis voorzien. We kunnen zowel de verhuis en montage van systemen als de verhuis van de goederen uit uw handen nemen. Wilt u toch liever een deel zelf uitvoeren? Geen probleem. We maken steeds een plan van aanpak op maat van de klant. Onze service zal dus zo ver gaan als u wenst.

Wenst u meer informatie? Of heeft u interesse in onze verhuisdienst? Neem hier contact op met ons.

 

Ik wil graag

Ik wil graag