Waarom kiezen voor Vanas?

Vanas Engineering is sinds 1946 actief en is al meer dan 30 jaar een betrouwbare partner voor logistieke oplossingen zoals opslagsystemen, interne transportsystemen en software. Onze eigen technici en informatici staan 24/7 voor u klaar om snel een uitstekende service te bieden.

Van kleine verbeteringen tot grotere automatische magazijnen, we bieden oplossingen voor de meest uiteenlopende vragen. In Vanas vindt u dan ook een totaalpartner die met u meedenkt over de optimalisatie van uw magazijn en kan putten uit een compleet aanbod aan intralogistieke oplossingen. Van een eenvoudige kast tot een compleet optimalisatie-project op maat, gekoppeld aan onze in-house ontwikkelde WMS-software, voor beiden kunt u beroep doen op onze adviseurs. Vaak starten we klein, maar werken we wel een toekomstplan uit dat schaalbaar is. Hierbij streven we steeds om verschillende besparingen te realiseren voor onze klant (sneller werken, plaats besparen, inventarisjuistheid tot 99%...).

Er bestaat geen ideale oplossing of gouden regel die voor iedereen toepasbaar is. Elk magazijn is anders en heeft andere vereisten. Onze oplossingen zijn daardoor altijd divers en op maat van uw magazijn. Om steeds de beste oplossingen op maat van uw magazijn te bieden, werken we volgens 3 stappen:

Gratis audit van uw magazijn

Gratis audit van uw magazijn

Onze productadviseurs komen eerst langs voor een audit van uw magazijn. Ze bekijken en analyseren de huidige werking, locatie, prestaties en cijfers. Ze bespreken samen met u de pijnpunten en de toekomstvisie van uw bedrijf.

Uitwerken oplossing

Uitwerken oplossing

Op basis van de resultaten van de audit werkt ons team van ingenieurs een oplossing op maat van uw magazijn uit. Het resultaat is vaak een hybride oplossing die in verschillende fases geïntegreerd kan worden. Meestal is het ook een mix van onze verschillende productgroepen.

Realisatie en uitvoering

Realisatie en uitvoering

Eenmaal dat u ons voorstel goedkeurt, gaan we dit uitvoeren. Zowel voor de montage en het onderhoud kan u op ons rekenen. Wij integreren alle systemen en stemmen ze op elkaar af. Ook de verhuis van goederen van een oud opslagsysteem naar een nieuw systeem kunnen we voorzien.

Ontdek onze oplossingen

Ontdek onze oplossingen

We bieden een breed aanbod aan opslagsystemen, interne transportsystemen, semi automatische magazijnen, laad- en lossystemen en software. Ontdek hier al onze oplossingen om uw magazijninrichting te optimaliseren.

Waarom kiezen voor Vanas Engineering?

Waarom kiezen voor Vanas Engineering?