Traditionele stellingen en legborden voor magazijnen

Met Vanas Engineering heeft u de beschikking over een compleet assortiment van industriële stellingen en legborden. Het gebruik van de juiste stelling voor de juiste producten kan de efficiëntie in uw magazijn verhogen. Standaard uitvoeringen, een extra verdieping, verrijdbare stellingen en doorrolsystemen zijn mogelijk om uw inrichting en het grondoppervlak optimaal te benutten.

'Een geschikte stelling voor elke toepassing'

 • Legbordstelling

  Legbordstelling

  Legbordstellingen zorgen voor een eenvoudige en vlotte organisatie van uw magazijn. Geschikt voor een hoge diversiteit van stukgoederen qua gewicht en afmetingen.

 • Breedvakstellingen

  Breedvakstellingen

  Dit stockagerek is geschikt voor de opslag van grotere, volumineuzere of zwaardere goederen. Het rek wordt vaak ingezet voor carrosseriestockage in garages.

 • Doorrolstellingen

  Doorrolstellingen

  Doorrolstellingen bevatten rollenbanen onder een hoek die dankzij de zwaartekracht de goederen van de invoerzijde naar de uitnamezijde brengen.

 • Storeganizer

  Storeganizer

  Bij traditionele palletstellingen is er vaak verlies van ruimte omdat er zich heel wat lucht bevindt tussen de producten en het pallet er boven. Deze lege ruimte kan netjes opgevuld worden door dit uniek hangend opslagsysteem met mobiele vakken. De Storeganizer past bovendien in elke bestaande palletstelling. 

 • Tussenvloeren en mezzanines

  Tussenvloeren en mezzanines

  Om de hoogte van uw magazijn optimaal te benutten, kan er met behulp van tussenvloeren makkelijk extra ruimte in uw magazijn gecreëerd worden. Stellingen kunnen tot 12 meter hoog gebouwd worden of er kan een mezzanine voor extra grondoppervlak voorzien worden. Er zijn drie verschillende mogelijkheden.

 • Honingraatstellingen

  Honingraatstellingen

  Stafvoorraadsystemen  of honingraatstellingen zijn blokken die u veilig op elkaar kunt plaatsen en later eventueel naar eigen behoefte kunt uitbreiden.

 • Mobiele stellingen

  Mobiele stellingen

  Standaardrekken kunnen op mobiele sokkels geplaatst worden. Hierdoor verdwijnen de overbodige wandelgangen en dient er slechts één bedieningsgang over te blijven.

 • Langgoedrekken

  Langgoedrekken

  Een langgoedstelling of draagarmstelling is geschikt voor de stockage van zowel lichte als zware langgoedmaterialen.

Wij hebben voor u de juiste oplossing!

Waar bent u naar op zoek?

Ik wil graag

Ik wil graag