Onze totaaloplossingen voor magazijnen

Vaak bestaat uw ideale oplossing niet uit één opslagsysteem, maar uit een combinatie van verschillende systemen. Vanas kan putten uit een compleet aanbod aan intralogistieke oplossingen. Van een eenvoudige kast tot een compleet optimalisatie-project op maat, gekoppeld aan onze in-house ontwikkelde WMS-software, voor beiden kunt u beroep doen op onze adviseurs. 

Een business analist kan uw behoeftes in kaart brengen en de huidige processen in uw magazijn analyseren. Op basis van de resultaten kunnen we de best passende oplossing voorstellen, rekening houdend met het beschikbare budget en de gewenste return on investment.

Onze totaaloplossingen zijn steeds schaalbaar. Vaak beginnen we klein, maar werken we een toekomstplan uit dat schaalbaar is en in verschillende fasen uitgevoerd kan worden. Zo zijn onze oplossingen in staat om mee te groeien met het bedrijf.

Onze totaaloplossingen kunnen een combinatie zijn van volgende logistieke oplossingen:

BUS INDUSTRIAL TOOLS

Totaaloplossing voor logistiek centrum in Zwolle

  • Lista Vertical Picker by Vanas

    Lista Vertical Picker by Vanas

    Goods-to-man orderpicksysteem dat door middel van AMR-robot en grijper meerdere bakken kan ophalen op verschillende hoogtes en afleveren én terugbrengen aan een orderpickstation.

Wij hebben voor u de juiste oplossing!

Waar bent u naar op zoek?

Ik wil graag

Ik wil graag