Doorrolstellingen

First In First Out gegarandeerd

Doorrolstellingen bevatten rollenbanen onder een hoek die dankzij de zwaartekracht de goederen van de invoerzijde naar de uitnamezijde brengen.

Een doorrolstelling is ideaal voor opslag van snelroterende stukgoederen waarbij het FIFO-principe (First In First Out) gegarandeerd is. De gangen voor uitname en picking zijn gescheiden waardoor deze activiteiten gelijktijdig kunnen gebeuren zonder hinder. De artikelen worden dichter bij elkaar geplaatst, zodat loopafstanden korter worden en tijd gewonnen wordt. Een doorrolstelling is geschikt voor kleine tot gepalletiseerde goederen.
 

Een sterk alternatief?

EffiMat is een dynamisch opslagsysteem dat ook ideaal is voor snelroterende stukgoederen. Hiermee kunt u bovendien werken volgens het First In First Out-principe. Daarnaast wordt de hoogte van uw gebouw nuttig gebruikt en wordt er tot 90% plaatswinst gerealiseerd.
 

Optimaal gebruik?

Plaats Pick to Light-systemen op uw doorrolstellingen om uw efficiëntie te verhogen. WMS software Gigasoft.Extended stuurt uw Pick to Light-systemen aan en laat batch picking toe in een foutloze omgeving.

 

Vragen? Meer uitleg of een afspraak? Neem dan contact op met onze Vanas product specialisten.

Specificaties

  • Gegarandeerd FIFO-principe
  • Van toepassing voor fast-movers
  • Verzinkt of gelakt in een standaardkleur
  • Hogere picksnelheden dankzij meer producten per lopende meter
  • Geen onderbrekingen dankzij gescheiden gangen voor aanvullen en picken
  • Aangezien de rollenbanen ingebouwd worden in zowel legbordstellingen, breedvakstellingen als palletstellingen, zijn er vele mogelijkheden
Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Ik wil graag

Ik wil graag