Vanas introduceert nieuwe partner Scallog

Vanas Engineering heeft stappen ondernomen om haar streven naar een optimale magazijnprestatie-efficiëntie voort te zetten. We hebben een strategische samenwerkingsovereenkomst getekend met Scallog, een opkomend Frans bedrijf in de sector van logistieke robotica. Deze samenwerking is ontworpen om de implementatie van het "Goods to Person"-aanbod in de Benelux te versnellen - een markt van essentieel belang voor zowel ons bij Vanas als voor Scallog.

Onze nieuwe samenwerking past naadloos in Vanas' strategie om onze positie in de Benelux op lange termijn te versterken. We beschouwen deze regio, met zijn aanzienlijke ontwikkelingspotentieel en status als een kernhub voor Europese logistiek en distributie, als cruciaal voor onze groei. Met enkele van de dichtste haven-, spoor-, weg- en waterwegnetwerken ter wereld, biedt de Benelux een unieke kans voor onze voortdurende inzet om de efficiëntie van magazijnprestaties te verbeteren. Met Scallog aan onze zijde kijken we uit naar de vele innovatieve mogelijkheden die voor ons liggen.

Andy Van Mieghem, Managing Director bij Vanas Engineering, zegt over de keuze voor Scallog: "Om ons productaanbod te verrijken, werden we overtuigd door de benadering van Scallog, die een complete 'Goods to Person'-oplossing biedt, met mobiele rekken vervoerd door robots naar pick- of aanvulstations, makkelijk en snel te integreren en zeer schaalbaar. Scallog onderscheidt zich verder door de geïntegreerde software-intelligentie in hun eigen WMS, wat precies inspeelt op de eisen en specificaties van elke klant om de prestaties te verhogen." 

Hij voegt eraan toe: "De vele successen van Scallog in België hebben ons volledig overtuigd van de waarde van hun 'Goods to Person'-oplossing en de perfecte aansluiting bij de uitdagingen van de logistiek managers van KMO's in de Benelux, ons belangrijkste doelpubliek." 

Rémi Badaroux, International Business Developer bij Scallog, en Andy Van Mieghem, van Vanas Engineering, besluiten: "We hebben veel gemeen op het gebied van bedrijfscultuur en marktbenadering, en onze ambitie is om een langdurige samenwerking te ontwikkelen, versterkt door het delen en overdragen van vaardigheden, om nieuwe klanten te winnen, hen tevredenheid en logistieke excellentie te garanderen, en zo ons marktaandeel te vergroten." 

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Ik wil graag

Ik wil graag