Vending machines voor magazijnen

Wilt u in verschillende omgevingen een gedecentraliseerde opslag van bepaalde producten? Helaas zijn hieraan vaak nadelen verbonden. Doordat de uitgifte niet meer beheerd wordt door een magazijnmedewerker, stijgt het verbruik en ontstaan er voorraadtekorten. Daarnaast is een centraal magazijn vaak op een grote loopafstand, zodat veel waardevolle productietijd verloren gaat.

 • Gigasoft.Pilot

  Gigasoft.Pilot

  Heeft u een vending machine in uw bedrijf? Staan er in uw magazijn, garage, fabriek of school meerdere vending machines? Of heeft u meerdere bedrijfspanden, waarin vending machines staan? 

 • ROTOPOINT

  Vending

  ROTOPOINT

  De Rotopoint vending machine biedt u een hoge opslagcapaciteit waarover u 100% controle heeft.

 • Vending

  Vending

  Een goede vending oplossing biedt vele voordelen voor uw magazijn, zoals tijdswinst, besparing op het verbruik van materialen en veiligheid.

 • Concept Vending

  Concept Vending

  De technici kunnen de materialen zelf op een gebruiksvriendelijke manier opvragen. Er wordt toegang verleend tot de gevraagde producten waarna de voorraad real-time aangepast wordt. Zodra een minimumvoorraad bereikt is, kan een magazijnmedewerker of leverancier geïnformeerd worden dat de aanvulling kan plaatsvinden.

 • Dispenser

  Dispenser

  De Dispenser vending machine is geschikt voor een breed gamma aan producten. Producten in diverse afmetingen passen in de herconfigureerbare lades zijn.

 • Locker

  Locker

  Een locker is perfect voor het beheer van volumineuze producten. Tegelijkertijd ook ideaal voor een "Drop & Collect" toepassing.

 • Modula Lift

  Modula Lift

  Één machine die kracht en snelheid combineerd.

  De Modula Lift is een stockagetoren die door de modulaire opbouw de complete hoogte van uw magazijn kan gebruiken.

 • BinSense™

  BinSense™

  Het eerste intelligente Kanban systeem in het SupplyPoint gamma, voor het beheer van snel roterende en goedkope magazijnvoorraad.

 • ModuloGen2

  ModuloGen2

  De gelauwerde technologie van Supply Point in een machine met een hoge capaciteit aan een zeer concurrentiële prijs.

VENDING MACHINES VOOR MAGAZIJNEN

 

EEN VENDING MACHINE IS GEBRUIKSVRIENDELIJK

Met een vending machine kunnen uw medewerkers materialen zoals persoonlijke beschermingsmiddelen of gereedschappen zelf opvragen, op een gebruiksvriendelijke manier. De toegang wordt verleend voor de gevraagde producten waarna de voorraad real-time aangepast wordt. Zodra een minimumvoorraad bereikt is, kan een magazijnmedewerker of leverancier een seintje krijgen om de voorraad aan te vullen.

VERSCHILLENDE CONTROLENIVEAUS

Een gecontroleerde kast zorgt ervoor dat een gedecentraliseerde opslag gerealiseerd kan worden zonder stijging van het verbruik of voorraadtekort. U kiest zelf hoe u uw vending machine controleert: per kast, per schuiflade, per compartiment of per individueel artikel. Welk controleniveau u ook kiest, de werking is hetzelfde: na autorisatie krijgt uw medewerker toegang tot de gewenste producten. Dit wordt opgeslagen en kan naar uw ERP-systeem worden gestuurd. 

NIET ALLEEN VOOR MAGAZIJNEN

Een vending machine is niet alleen toepasbaar in een industriële omgeving of een groot magazijn. Ook sleuteluitgifte voor lokalen of voertuigen kan ermee geregeld worden, of bijvoorbeeld de uitgifte van inktcartridges of MRO-artikelen. Een vending machine heeft veel voordelen: uw verbruiken kunnen tot wel 50% dalen, ‘hamsteren’ behoort tot het verleden, uw magazijnmedewerkers worden ontlast en de producten zijn 24/7 beschikbaar voor uw personeel. 

EEN VENDING MACHINE IN UW ORGANISATIE

Wilt u weten of een vending machine ook in uw bedrijf een goede oplossing kan zijn? Maak dan een afspraak met onze business analist. Aan de hand van uw situatie krijgt u een advies op maat.

Wij hebben voor u de juiste oplossing

Waar bent u naar op zoek?

Waarom kiezen voor Vanas Engineering?

Waarom kiezen voor Vanas Engineering?

Ik wil graag

Ik wil graag