Bestaande liften en 3 nieuwe Modula Liften worden beheerd door Gigasoft.Maintenance.Picture

 

JANSSEN PHARMACEUTICA

 

Janssen Pharmaceutica te Geel heeft een technisch magazijn, waartoe hun technici 24/7 toegang hebben. Dankzij de totaaloplossing met Gigasoft.Maintenance.Picture worden alle voorraden correct bijgehouden en kunnen de technici zelf hun materialen komen nemen. De naadloze integratie met SAP zorgt ervoor dat de voorraad correct bijgehouden wordt in alle systemen.

De magazijnverantwoordelijke bij Janssen Pharmaceutica had reeds ervaring met verticale liftsystemen. Deze werkten stand alone, zonder beheersysteem dat een juist voorraadbeheer kon realiseren. “Wegens steeds groter wordend ruimtegebrek waren we op zoek naar extra liften. Toen we Vanas hebben gesproken, zagen we in dat we veel meer voordelen uit de liften konden halen dankzij het integreren van de juiste software. De bezoeken aan enkele bestaande realisaties én de manier van aanpak bij de softwaregesprekken hebben ons overtuigd.  Gigasoft.Maintenance.Picture was onze oplossing om ons compleet magazijn te beheren. Zowel de nieuwe MODULA Liften, als de bestaande liften en onze rekken worden nu door één software beheerd. Onze IT-afdeling en SAP integratoren gaven een duidelijke voorkeur aan de software en integratiemogelijkheden met Vanas Engineering. Gezien software voor mezelf het belangrijkste was, was de keuze dan ook snel gemaakt.” 

Later zijn ook enkele laden van de Modula Liften voorzien van stroomtoevoer. Zo kunnen de gereedschappen opladen, terwijl ze veilig opgeslagen worden in de Modula Lift.

 

VOORDELEN

   Plaatsbesparing:

Vroeger lagen deze gereedschappen en reserveonderdelen op legbordrekken, die een vloeroppervlakte van 300 m² nodig hadden. Dit is nu gereduceerd tot 60 m².

  Snelheid:

Zoektijden zijn er niet meer. Onze technici en magazijnmedewerkers kunnen alles terugvinden via de software Gigasoft.Maintenance.Picture.

  0% fouten:

Dankzij de camerasystemen kunnen we fouten voorkomen en tijdig bijsturen waar nodig.

  Inventarisjuistheid:

Aangezien de foutenmarge sterk gedaald is, kunnen we meer vertrouwen op onze theoretische voorraad.

  Administratie:

Dankzij de compleet geïntegreerde koppeling met SAP worden alle verbruiken direct teruggekoppeld en afgeboekt in SAP.

   Ergonomie:

Traplopen hoeft niet meer, zware stukken liggen nu op een ergonomische hoogte.

 Stofarm:

Producten liggen stofarm opgeslagen in de Modula Liften.

 

Klik op MAGAZIJNINRICHTING voor een algemeen overzicht 

 

 

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Ik wil graag

Ik wil graag

+32(0)3 568 33 00
Heeft u een vraag?Wij helpen u graag
Service aanvraag