• Elke werkzone heeft zijn EIGEN OPSTELLING.
  • De TROLLEYS, voorzien van een CODE-LOCK.
  • Elke werkzone heeft zijn EIGEN OPSTELLING.
  • KABELHASPELSTELLING: afrollen van kabel gebeurt handig.
  • OPVANGBAKKEN voor vatenopslag.
  • MINI-RACK voor grote en kleine producten.
  • MINI-RACK voor grote en kleine producten.
  • BRANDWERENDE KAST voor gevaarlijke producten.
  • COMPUTERKAST.

Een oplossing voor elk soort product in magazijn en werkplaats

                                                                       

GILLIS VANNEDER: “De kwaliteit en flexibiliteit van Lista, gecombineerd met de ondersteuning, begeleiding en nazorg door Vanas Engineering waren voor ons al snel doorslaggevend in het beslissingsproces.”

DK Rental is al meer dan 30 jaar een toonaangevend bedrijf in de verhuur van hoogwerkers. In 2007 ging de firma op zoek naar een partner voor de inrichting van de werkplaats. Uiteindelijk heeft men in Vanas Engineering, met zijn unieke uitgebreide assortiment, de geschikte partner gevonden. Na een aantal bezoeken ter plaatse en voorstudies kreeg Vanas in 2008 de eerste opdracht.

Alle techniekers van DK Rental (inmiddels zo’n 24 mensen, verspreid over 3 vestigingen) zijn uitgerust met een identieke opstelling van LISTA, bestaande uit een werkbank, vleugeldeurkast en verrijdbare kar. Inmiddels vindt men overal in het bedrijf wel ergens een product uit het assortiment van Vanas Engineering.

Naast de Lista-producten heeft DK Rental in Vanas Engineering ook een geschikte partner gevonden voor:

 

VOORDELEN:

   Plaatsbesparing:

Grijpvoorraden worden nu bij de technicus zelf opgeslagen, in plaats van centraal.

 Sneller werken:

Vooral het feit dat technici alles bij de hand hebben, is een verbetering. Wandelafstanden worden beperkt. Bovendien ligt de verantwoordelijkheid van de technicus over zijn eigen werkplek hoger en overzicht resulteert in productiviteit

Inmiddels is DK Rental ook overgeschakeld van Key Lock naar Code Lock, ter vereenvoudiging van het toegangssysteem. Want de kasten verhuizen wel eens intern. Nu kan elke kast op elke vestiging terecht komen: de toegangscode wordt dan eenvoudigweg ter plekke opnieuw ingesteld. 

  Stofarm:

De staalpanelen van de breedvakrekken zijn makkelijk in onderhoud en zijn, ook na vele jaren, nog als nieuw. De inrichting van de werkplek met Lista ladekasten zorgt voor een compacte, stofarme, overzichtelijke, afgesloten opslag.

    Ergonomisch werken:

Met het totaalconcept is een duidelijke lijn getrokken in de manier van opslag. Grote dozen horen op een legbord, terwijl kleine onderdelen in lades zitten. De kabelhaspelrekken maken een eenvoudige manipulatie mogelijk van de klossen, wat bestellen op lengte overbodig maakt. Dat werd in het verleden wel gedaan, om te omslachtige manipulatie en opslag te vermijden.

 

OPSTELLING:

 

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Ik wil graag

Ik wil graag