Ontdek de verschillende logistieke oplossingen van Vanas op de Logistica beurs

Na de overname van Pacoma, stelt Vanas zijn nieuwe rollenbanen voor op de Logistica beurs in Utrecht.
Registreer hier voor een gratis toegangsticket en breng onze stand een bezoekje, hal 1, stand D023.

Vanas Engineering heeft Pacoma Systems overgenomen. Met de overname kunnen we ons aanbod aan logistieke oplossingen uitbreiden en kunnen onze business units verder ontwikkeld worden om een meer complete oplossing te bieden. Naast verschillende automatische en klassieke opslagsystemen en WMS software bieden we nu dus ook material handling systemen aan. Die presenteren we met trots op de Logistica beurs.

Material handling

Op onze stand kan je verschillende systemen ontdekken die het intern transport in jouw magazijn kunnen optimaliseren. Je kan er onder andere onze rollenbanen ontdekken. Hiermee kunnen we dozen, bakken en palletten verplaatsen binnen jouw magazijn. Zo moeten de medewerkers minder afstand afleggen en kan er sneller en efficiënter gewerkt worden. Daarnaast tonen we ook verschillende systemen die het verticale transport van jouw producten mogelijk maken. Dankzij onze continue liften kan je bijvoorbeeld makkelijk bakken naar een hogere of lagere verdieping brengen.

Dankzij dit gamma kunnen we de routine van jouw producten binnen jouw magazijn verzorgen en kunnen we de verschillende orderverzamelsystemen op elkaar afstemmen. Hiermee kunnen we kostenbesparingen realiseren en jouw productiviteit verhogen.

Opslagsystemen

Als je Pacoma Systems al kent, ben je vast en zeker al bekend met hun material handling systemen. Maar vermits zij nu deel uitmaken van Vanas kunnen zij nu een veel breder gamma aanbieden. Naast interne transportsystemen, kunnen we nu ook verschillende opslagsystemen en WMS software aanbieden aan onze klanten.

Op onze stand kan je de geautomatiseerde en klassieke opslagsystemen ontdekken. Met de verticale plateaulift tonen we graag hoe je op een klein grondoppervlak toch heel veel vierkante meters aan materiaal kan opslaan. De liften werken met het goods-to-man principe. Daarbij worden de producten tot aan de medewerker gebracht. Zo kan er sneller en meer ergonomisch gewerkt worden. Wanneer je de lift combineert met onze WMS software kan je bovendien foutloos en papiervrij werken.

Kies je toch liever voor een klassieker opslagsysteem? Vul jouw rekken dan op met onze Storeganizers. Bij traditionele magazijnrekken is er vaak verlies van ruimte omdat er zich heel wat lucht bevindt tussen de producten en het pallet er boven. Dit kan je makkelijk oplossen met de Storeganizer. Dit innovatief opslagsysteem met verticale textielvakken zorgt voor een optimale opslagcapaciteit zowel in de hoogte als in de diepte. De Storeganizer zorgt ervoor dat de gebruikers kleine goederen efficiënt kunnen opslaan in hangende locaties. Zo bespaar je veel ruimte en kan je de kubieke meters in jouw rekken optimaal benutten.

 

Wil je deze producten graag in werking zien? Kom dan langs op onze stand D032 in hal 1 op Logistica. Daar heffen we samen het glas op de overname van Pacoma Systems en de start van Vanas Engineering bv.

Registreer je hier voor een gratis toegangsticket.

 

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Ik wil graag

Ik wil graag

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag