Rollenbanen

Door het toepassen van de allernieuwste technieken en PLC besturingen zijn  onze systemen geruisarm, energiezuining en kostenbesparend (tot wel 30%) en dat alles voor een concurrerende prijs.

Vanas Engineering is dealer van de grootste Engelse rollenbaanproducent Conveyor Units Ltd. voor de Benelux.  Deze rollenbanen zijn robuust en duurzaam, al meer dan 20 jaar hebben deze rollenbanen zich bewezen bij diverse klanten. Door onze jarenlange kennis als systeemintegrator weten wij telkens weer een efficiënt systeem te ontwerpen en te installeren binnen uw organisatie. Om het meest efficiënte transportsysteem te ontwerpen binnen uw organisatie putten wij uit verschillende aandrijftechnieken

–          Lineshaft rollenbanen 
–          Gemotoriseerde rollerbanen in zowel 230v,400v als 24volt uitvoering
–          Pallet rollenbanen
–          Zwaartekracht rollenbanen
–          Bandtransporteurs
–          Flexibele rollenbanen

Vanas Enigineering is ook thuis in het pallettransport en opslag middels zwaartekracht- of vrijlooprollenbanen. Wij hebben namelijk het exclusief  Benelux dealerschap van de Duitse kwaliteitsleverancier AQS Logistic Systems GmbH.
Natuurlijk is een intern transportsysteem meer dan een optelling van de afzonderlijke delen, daar zorgt ons ervaren en gedreven team van ingenieurs voor.

  • Rollenbaan

    Magazijninrichting

    Rollenbaan

    In de meeste transportsystemen verzorgen de rollenbanen (of rollerbaan, zoals sommige zeggen) het horizontale transport.

Ik wil graag

Ik wil graag

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag