Vanas zoekt accountmanager Zuid-Nederland

Dankzij de overname van Pacoma Systems breidt Vanas uit in Nederland. Daarom zijn we op zoek naar een gemotiveerde accountmanager die ons marktaandeel in de zuidelijke helft van Nederland kan doen groeien.

Als accountmanager bij Vanas ben je verantwoordelijk voor het beheren en verder ontplooien van de markt in Zuid-Nederland. Waar Vanas in België al een aanzienlijke marktpositie heeft, biedt de Nederlandse markt nog veel kansen en mogelijkheden voor verdere groei. Naast het beheren en waar mogelijk verder uitbreiden van de business bij bestaande klanten, leg jij daarom ook een sterke focus op het genereren van nieuwe klanten.

Door de behoeften van klanten helder in kaart te brengen, bied je hen kwalitatief hoogwaardige oplossingen met de producten uit onze 5 business units:

Aan de hand van dit aanbod aan oplossingen weet je als geen ander de klant te overtuigen van de kwaliteit en toegevoegde waarde van Vanas. Jij zorgt ervoor dat we in de zuidelijke helft van het land gezien worden als dé partner op het gebied van Intralogistic Solutions.

Wil je meer te weten komen over deze functie of wil je je graag kandidaat stellen? Bekijk hier de volledige vacature.

 

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Ik wil graag

Ik wil graag

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag