• Lista slotsystemen
 • Lista RFID Lock
 • Lista CODE LOCK slotsysteem
 • Lista cilindersleutels

Lista slot systemen

Ontdek de nieuwste generatie INTELLIGENTE SLUITSYSTEMEN EN –OPLOSSINGEN van LISTA

Veilig en efficiënt beheer van sloten en software.

Kasten sluiten met een slot (meestal toch). En sloten bestaan in alle maten en vormen, zowel mechanische als automatische of op afstand te bedienen. Het is gewoon een kwestie van uit te zoeken welk type slot het best in uw bedrijf(sfilosofie) past. 

De diverse sluitsystemen van LISTA zijn nu, méér dan ooit, makkelijk te combineren en vormen op die manier een oplossing die optimaal voldoet aan elke behoefte. Géén problemen meer met vervangen van sloten, verloren sleutels of cijfersloten waarbij codes vergeten worden. En weg met de dikke sleutelbossen...

Sluitsysteem Lista

De nieuwste generatie  INTELLIGENTE SLUITSYSTEMEN EN –OPLOSSINGEN van LISTA  bieden werkelijk STATE-OF-THE-ART beveiliging. Dé ideale combinatie tussen hoogste veiligheid mét maximale flexibiliteit. 

Het reeds goed gekende CODE LOCK-systeem werd onder handen genomen en werkt zelfs nog efficiënter. Het vernieuwde  CODE LOCK biedt nu al tot 100 verschillende gebruikerscodes.

Vervang zelf gemakkelijk uw bestaande cilindersloten (LISTA schuiflade- en vleugeldeurkasten na 2008) door een CODE-LOCK. Dankzij de Mastercode een praktische bediening en onmiddellijk gebruiksklaar wanneer extra codes aangemaakt en oude codes gewist worden.

Maar hét paradepaardje is het LISTA RFID SLOT. Met dit vooruitstrevende slotsysteem gebruikt u gewoon uw RFID-badge of mobiele telefoon om de kast te openen.

Dit technologisch hoogstandje werkt automatisch, contactloos en biedt perfecte controle door middel van radiofrequentie-identificatie. Het bestaat uit een transponder in het slot en een mobiele controle-eenheid zoals een badge of  kaart, en kan flexibel worden gecombineerd met bestaande RFID-systemen zoals toegangscontrolesystemen, tijdregistratiesystemen, bedrijf ID's en meer.

Volledige controle met LISTA ACCESS SOFTWARE

De Lista Access Software zorgt voor een eenvoudige en gebruiksvriendelijke methode, via USB, om het beheer van sloten, gebruikers en gebruikersgroepen aan te leren. Bovendien zijn er meerdere toepassingsmogelijkheden mogelijk zoals het veranderen van de LOCK ID-code of het opmaken van overzichtelijke bevoegdheidstabellen.

Met Lista Access kunnen nu alle toegangsrechten voor de Lista slotsystemen CODE LOCK en RFID LOCK gemakkelijk, flexibel en transparant beheerd worden vanuit een PC.

Deze software biedt bovendien ook nog extra veiligheid door het samenvoegen van software en slot (het zogenaamde “pairing” ).

De belangrijkste kenmerken zijn:

 • Beheer van alle gebruikers, groepen en toegang tot rechten (onbeperkt aantal)
 • Beheer van alle LISTA producten met elektronische vergrendeling (onbeperkt aantal)
 • Snel programmeren, aanleren en beheer van sloten
 • Vergrendel gegevens, met inbegrip van de laatste 50 toegangsgebeurtenissen per slot, zijn na te lezen via een USB kabel
 • Back-up van alle gegevens en profielen (exporteerbaar als CSV-bestand).

Sloten of sleutels bijbestellen? Heel eenvoudig: vraag hier het Slotendocument.

Download hier de brochure Lista Locking Systems of vraag de brochure LISTA COMPACT III werkplaatsinrichting.

Onze specialisten helpen u graag verder om de juiste samenstelling te realiseren

Referenties

 • Aperam Genk
  Aperam Genk

  2 Verdiepsmagazijn met schuifladen bespaart 50% grondoppervlakte

Lista schuifladenkasten: inrichtingen op maat

Lista schuifladenkasten: inrichtingen op maat

Met Lista indelingsmateriaal is optimaal gebruik van uw schuifladen verzekerd! 

                                      

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Ik wil graag

Ik wil graag