De Modula lift wordt gebruikt als 1 grote vendingmachine bij Stora Enso

Bezoek op 27 en 28 maart Maintenance, het grootste event voor maintenance managers & engineers, technische managers, plant managers of procurement managers. Krijg een heldere kijk op de toekomst en ga naar huis met nieuwe ideeën, zoals gecontroleerde uitgifte van gereedschappen en onderhoudsproducten uit een Modula opslaglift.

Voor een gesmeerde werking van uw productielijnen en magazijnen is professioneel onderhoud van uw machinepark en materialen van groot belang. Een goede werkplaats is perfect aangepast aan de uit te voeren werkzaamheden, waarbij een continue bereikbaarheid van gereedschappen en materialen een vlot onderhoud mogelijk maakt.

Minder tijdverlies bij een technisch probleem, betekent een kortere stilstand van uw machines en een vermindering van de kosten voor onderhoud en productie.

Vanas Engineering beschikt over een breed assortiment van hulpmiddelen die daarbij helpen: van de modernste gereedschapswagentjes (verhoogd comfort en snelheid), robuuste werkbanken, tot de nieuwste verticale opslagliften van Modula. De lift werkt als een soort geautomatiseerde schuifladenkast waarbij de hoogte van iedere lade gemeten wordt, voor deze in de lift wordt geplaatst.

Omdat de onderdelen en gereedschappen stofvrij en netjes worden opgelslagen hebben ze een langere levensduur. Bovendien spaart de ergonomisch verantwoorde manier de rug van de medewerkers.

Bij onze klant Stora Enso bijvoorbeeld gingen de technici voorheen hun gereedschap en verbruiksmateriaal uit een opslagruimte halen. maar het voorraadbeheer van deze 'gemeenschappelijke goederen' kon beter. Zoeken naar boormachines, gereedschapskoffers en sleutels leidde tot ergernis, tijdverlies en inefficiënte aankopen. Nu stappen de technici naar de Modula opslaglift mét de zekerheid dat het gewenste materiaal er ligt.

Hoe ze dat en vele andere voordelen bereikt hebben, leest u in de case Stora Enso in Langerbrugge bij Gent.

Wilt u ook naar Maintenance 2019? Klik op de banner voor een gratis registratie! 

 

 

27 & 28/03/2019        VANAS ENGINEERING: stand C3039
Antwerp Expo 
Jan Van Rijswijcklaan 191
2020 Antwerpen


Woensdag 27 maart: 10.00 - 18.00

Donderdag 28 maart: 10.00 - 17.00

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Ik wil graag

Ik wil graag