Vanas Engineering verkoopt eerste Opex Sure Sort automatisatiesysteem in de Benelux

Vanas Engineering heeft zijn allereerste Opex automatisatie verkocht in de Benelux. Lulubuy, een wereldwijde pionier in vooruitstrevende e-commercedistributie, heeft een akkoord met Vanas voor de opbouw van de Sure Sort in hun magazijn.

Begin 2022 kondigde Vanas Engineering aan dat het een partnerschip aanging met Opex GmbH, een Amerikaanse producent van warehouse automation oplossingen. Vier maanden na deze bekendmaking kan Vanas Engineering meedelen dat de eerste Sure Sort is verkocht aan Lulubuy.

Andy Van Mieghem (Managing Director Vanas Engineering): "Toen we begonnen met de lancering van deze unieke sorteeroplossing waren we overtuigd van het potentieel.  Het is geweldig om te zien dat ons eerste succes na vier maanden al een feit is.”

John Sauer (Senior Director of Global Business Developement OPEX): “Om onze wereldwijde positie op het gebied van magazijnautomatisering uit te breiden, bereiden we onze structuur voor om Europese implementaties beter te ondersteunen.  Ons strategisch partnerschap met Vanas voegt de belangrijkste competenties van OPEX samen met die van Vanas om Lulubuy de beste turnkey oplossing voor hun logistieke activiteit aan te bieden.”  

Kais Belkebir (CEO Lulubuy): “Ik ken het hoge snelheidspotentieel van de Sure Sort en ik ben ervan overtuigd dat deze nieuwe stap naar automatisering het Lulubuy-team zal aanzetten tot het leveren van de best mogelijke diensten aan klanten in heel Europa."

De Sure Sort is een compact uniek verticaal sorteersysteem op een zeer kleine footprint. Het sorteert tot 2400 pakketjes per uur, verdeeld over 670 locaties. Hierdoor kan je een aanzienlijke productieverhoging verkrijgen met hetzelfde aantal medewerkers. 

Bekijk hieronder de Sure Sort:

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Ik wil graag

Ik wil graag

+32(0)3 568 33 00
Heeft u een vraag?Wij helpen u graag
Service aanvraag