Vanas Engineering is partner van Fabriek Logistiek

Vanas Engineering is partner van Fabriek Logistiek, de eerste logistieke testruimte in België. Dit praktische testcentrum, gevestigd in Gent, brengt alle logistieke toepassingen en technologieën samen. Je kan ook de innovatieve oplossingen van Vanas ontdekken. In het centrum staat onder meer een verticale lift van Vanas Engineering.

Vanas Engineering wil iedereen laten kennismaken met zijn logistieke innovatieve producten en services. Daaorm besloten we om in zee te gaan met Fabriek Logistiek. Dit innovatief centrum wil de nieuwste logistieke processen openstellen voor het grote publiek - van scholen tot KMO's. Op de site kan je onder meer de verticale Modula-liften van Vanas ontdekken. Hoe werkt zo'n lift? Hoeveel plaats kan je besparen met de installatie van een lift? Hoe wordt de foutenmarge gereduceerd tot 0 procent? En wat met ergonomie en wandelafstand? Je komt het allemaal te weten aan onze stand in Fabriek Logistiek.

Op maandag 20 juni vindt de grote opening van het centrum plaats. Nadien is het mogelijk om het testcentrum te bezoeken na reservatie. Meer info vind je op de website van Fabriek Logistiek.

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Ik wil graag

Ik wil graag

+32(0)3 568 33 00
Heeft u een vraag?Wij helpen u graag
Service aanvraag