VANAS ENGINEERING HAALT GROOT CONTRACT BINNEN IN KOEWEIT

Door Marc Balduyck op 11 maart 2015

Vanas Engineering heeft een order van 250.000 euro binnengehaald in Koeweit. Het gaat om de uitbouw van zeven systemen voor de gecontroleerde aflevering van geneesmiddelen.

Vanas Engineering uit Melsele prospecteert al verscheidene jaren intensief in de Arabische wereld. De specialist in magazijnbeheer en automatisatiesystemen legt daartoe contacten met plaatselijke dealers. Die zorgen voor de concrete afhandeling van offertes.

Het Al Adan hospitaal in de hoofdstad Koeweit City is in dit opzicht een van de grootste openbare ziekenhuizen van het land. Het telt 600 bedden. Koeweit investeert massaal in de versterking van de gezondheidsdiensten. Vooral dan in de modernisering van de ziekenhuizen.

Installaties voor de gecontroleerde belevering van geneesmiddelen zorgen voor het optimaliseren van het medicatiebeheer. Vanas Engineering betekende daartoe onlangs een bestelling van zeven installaties. Het gaat om een globaal order van 250.000 euro. Daarmee zet het bedrijf uit Melsele zijn positieve ontwikkelingen van de voorgaande jaren verder door. “We realiseerden verleden jaar een omzet van 12,6 miljoen euro,” zegt gedelegeerd bestuurder Eric Van Assche. “Dit was 1,8 miljoen meer dan het jaar ervoor.”

De Groep Vanas Engineering draait op twee divisies, Vanas Medical en Vanas Industrial. Vanas Industrial is het vooral om magazijn- en werkplaatsinrichtingen te doen. Enkele tijd geleden werd de divisie Vanas Beyond Tools, de leverancier van industriële consumptiegoederen verkocht aan de groep Cebeo.

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Ik wil graag

Ik wil graag