Kom de nieuwste systemen van Vanas ontdekken op Transport & Logistics Antwerp

Je kan Vanas Engineering van 15-17 oktober vinden in Antwerp Expo, stand 4.046.
Registreer je hier voor een gratis toegangsticket.

‘Let’s move the future forward’ is de slogan van Transport & Logistics en dat is exact waar Vanas Engineering ook voor staat. We blijven zoeken naar innovatieve systemen en oplossing om het logistieke proces in jouw magazijn te verbeteren. Daarom presenteren we met trots dit jaar enkele van onze meest innovatieve systemen op de beurs.

Opslagsystemen

Kom onze geautomatiseerde en klassieke opslagsystemen ontdekken. Met de verticale stockagelift tonen we graag hoe je op een klein grondoppervlak toch heel veel vierkante meters aan materiaal kan stockeren. De liften werken met het goods-to-man principe. Daarbij worden de producten tot aan de medewerker gebracht. Zo kan er sneller en meer ergonomisch gewerkt worden. Wanneer je de lift combineert met onze WMS software kan je bovendien foutloos en papiervrij werken.

Kies je toch liever voor een klassieker opslagsysteem? Vul jouw rekken dan op met onze Storeganizers. Bij traditionele magazijnrekken is er vaak verlies van ruimte omdat er zich heel wat lucht bevindt tussen de producten en het pallet er boven. Dit kan je makkelijk oplossen met de Storeganizer. Dit innovatief opslagsysteem met verticale textielvakken zorgt voor een optimale opslagcapaciteit zowel in de hoogte als in de diepte. De Storeganizer zorgt ervoor dat de gebruikers kleine goederen efficiënt kunnen opslaan in hangende locaties. Zo bespaar je veel ruimte en kan je de kubieke meters in jouw rekken optimaal benutten.

Material handling

De primeur op onze stand dit jaar zijn onze rollenbanen. Vanas kan nu niet alleen de stockage van jouw materiaal verbeteren, maar we kunnen nu ook het intern transport optimaliseren. Met onze rollenbanen kunnen we dozen, bakken en palletten verplaatsen binnen jouw magazijn. Zo moeten de medewerkers minder afstand afleggen en kan er sneller en efficiënter gewerkt worden.

Dankzij dit nieuwe gamma kunnen we de routine van jouw producten binnen jouw magazijn verzorgen en kunnen we de verschillende orderverzamelsystemen op elkaar afstemmen. Hiermee kunnen we kostenbesparingen realiseren en jouw productiviteit verhogen.

 

Wil je deze producten graag in werking zien? Kom dan langs op onze stand 4.046 op Transport & Logistics.

Registreer je hier voor een gratis toegangsticket.

 banner Transport&Logistics.jpg

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Ik wil graag

Ik wil graag

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag