binnengroep1.JPG
workshop2.JPG
glenn greep.JPG
hartmassage2.JPG
joerie bril.JPG

Teambuilding kan leerzaam én leuk zijn.

Teambuilding bij Vanas Engineering is nooit een saaie bedoening!

zicht op vlees.JPG
Teambuilding kan leerzaam én leuk zijn.

Hoe omgaan met stress (af en toe stresst iedereen wel eens, toch?), symptomen tijdig leren inschatten (burn-out: wat is dat?) en een opfrissing EHBO (ja, ook mond-op-pop beademing): dat was doel van dit groepsgebeuren. Om iedereen bij de les te houden werd het event in spelvorm gegeven, met een licht competitief karakter. Op deze manier werd ook de teamspirit nog eens op proef gesteld. Theorie én praktijk kwamen op een ludieke en toch leerzame manier samen!

Zo'n middag mag natuurlijk op een aangename wijze afgesloten worden, met de zomerbarbecue. Want goede gewoontes moet je koesteren. Net zoals vorig jaar hebben we weer een leuk personeelsfeestje achter de rug. Tussen de voetbalgekte door werd meegedeeld dat wij zeer goede scores behaald hebben tijdens de eerste helft van het jaar. Na een welverdiende rustpauze gaan wij de tweede helft aftrappen met mooie nieuwe projecten.

Teamspelers, teamspirit en een doel voor ogen: zo gaat dat bij Vanas Engineering! Elke dag geven we het beste van onszelf om de klant een uitstekende service te geven, zodat ook de klantentevredenheid hoge punten scoort!

 

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Ik wil graag

Ik wil graag