TEAMBUILDING IN CITYPOLIS

Opnieuw hebben 4 teams van Vanas Engineering  het tegen elkaar opgenomen tijdens een supertof teambuilding event.                              

Dit jaar hebben we gekozen voor Citypolis, een levensgroot gezelschapsspel in een grote ruimte van 300m2. Deze hal van 4 m hoog is ingericht als een grote fictieve stad vol interactieve opdrachten. Het is een uniek indoor teamspel vol actie en strategie, innovatie en technologie.  

Na het drinken van een aperitief in de rooftop lounge (en een motiverende speech van de directeur) werden de deelnemers onderverdeeld in subteams die het in “de stad” tegen elkaar opnamen. Na uitleg van het spel kreeg elk team een budget en een stadsplan.

Het werd dus inderdaad een pittige tocht door “de stad”. Naar gelang het budget trokken de  teams  "te voet, met de bus of met de taxi" naar bijv. het voetbalstadion voor een matchke, een Italiaans restaurant voor een etentje, een bezoek aan de Zoo  en een museum  Ze hebben een  herberg bezocht, een muur beklommen of zijn naar een fototentoonstelling geweest.  Aan elke “plek” was dan een opdracht gekoppeld, die in team besproken en uitgevoerd moest worden onder veel hersengeknars, al dan niet met behulp van extra accessoires en soms wat behendig bochtenwerk.

Het team dat de meeste punten scoorde binnen de 2 uren dat het spel duurde, werd uiteindelijk de winnaar.

Die eer ging dit jaar naar TEAM THR33 met een score van 900 punten. Proficiat hiervoor !

Het leuke was, dat in tegenstelling tot andere teambuildings, de grote groep de hele tijd samen bleef en dat men elkaar bezig zag.

Dat bracht  meer dan genoeg gespreksonderwerpen mee tijdens het lekker en gezellig etentje achteraf in brasserie Appelmans. Een welverdiende afsluiter van zo'n event (en zeker voor herhaling vatbaar).

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Ik wil graag

Ik wil graag