SupplyPoint brengt voorraadbeheerinnovaties naar EMO Hannover 2019

Als 's werelds grootste vakbeurs voor de metaalverwerkende sector, trekt  EMO de topbedrijven aan uit de wereld van machinesbouw en installatie  voor  productie, automotive, luchtvaart en andere sectoren

SupplyPoint systems UK is het zusterbedrijf van Vanas Engineering. Zij ontwerpen en produceren de vendingmachines die Vanas Engineering op de markt brengt in de Benelux.

 Voor tickets voor EMO 2019 Hannover: klik hier.    

Kom en ontdek op de stand van SupplyPoint  2 nieuwe verdeelautomaten! Maak kennis met de BinCense en de ModuloGen2; op de markt gebracht in 2019.   

BinSense

Het eerste intelligente Kanban-systeem in het SupplyPoint-assortiment, voor het beheer van snel roterende en goedkope magazijnvoorraad.


ModuloGen2

Deze machine levert de gelauwerde technologie van Supply Point met een hoge capaciteit voor een goede prijs. 

Alexander Dekker, afgevaardigde van Vanas Engineering en Norman Jaekel, Country Manager SupplyPoint Duitsland: "Als vernieuwers in onze industrie zijn we er trots op aanwezig te zijn op EMO 2019 Hannover. Wij demonstreren u graag de vele voordelen die ons assortiment u kan bieden. Wij kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen in Hal 6 , stand B33."         

                    Voor tickets voor EMO 2019 Hannover: klik hier. 

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Ik wil graag

Ik wil graag