Storeganizer Before vs After.jpg
foto1 storeganizer.jpg

Storeganizer: from airhouse to warehouse

Een geniaal eenvoudig concept voor optimaal gebruik van al uw palletrekken. Het is simpel en budgetvriendelijk te integreren in uw bestaande palletrekken. Vanaf september 2018 start Vanas Engineering een unieke samenwerking met Storeganizer in de Benelux. 

 

Beide partijen richten zich op doorslaggevende voordelen voor de eindklanten. Dat heeft de volgende voordelen, die ook zorgen voor een  ideale match tussen Vanas Engineering en Storeganizer:

  • Plaatsbesparingen tot 38%.
  • Tijdbesparing tot 42% . 
  • Ergonomisch en veilig werken.
  • Stofarme opslag.

Over Storeganizer

Storeganizer is een innovatief, hoog densiteit opslagsysteem dat ervoor zorgt dat gebruikers van opslagplaatsen kleinere goederen efficiënt kunnen opslaan. Dit gebeurt met hangende, makkelijk te bereiken locaties, vervaardigd uit flexibel en duurzaam industrieel textiel. 

Storeganizer optimaliseert het plaatsgebruik in de opslagplaats (meer individuele locaties per m²/m³) en is dus dé economische opslagoplossing voor kleinere goederen. Kleine volumes, eigenlijk te klein voor een palletlocatie, betekenen veel ruimteverlies in de hoogte en in de diepte. Met Storeganizer worden hoogtes en dieptes zo goed benut, dat er meer artikelen opgeslagen worden in dezelfde ruimte. Zo worden de beschikbare oppervlakte en hoogte beter benut. Bovendien worden loopafstanden aanzienlijk ingekort dankzij de compacte opslag. Dit bevordert de efficiëntie.

Uit een recente en onafhankelijke studie blijkt dat Storeganizer minstens 38% bespaart op bruikbare opslagruimte en dat het orderpicken 42% minder tijd in beslag neemt. Het Storeganizer systeem is universeel en past in elk bestaand palletrek

Alles is maatwerk. Storeganizer houdt rekening met beschikbare ruimte en de opgeslagen producten door gebruik te maken van de Quantisizer software. Zo worden de opslagvakken op maat gemaakt, aangepast aan de bestaande ruimte en het soort producten. Hoogte en diepte worden beter en efficiënter benut. Op het moment dat de volumes aangepast dienen te worden, biedt Storeganizer de meest flexibele oplossing.

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Ik wil graag

Ik wil graag

+32(0)3 568 33 00
Heeft u een vraag?Wij helpen u graag
Service aanvraag