Denys zijaanzicht rechts Modula lift 2 & 1.jpeg

Ontdek op Supply Chain Innovations hoe Denys zijn technisch afhaalmagazijn transformeerde naar een logistieke omgeving

Denys koos voor de intralogistieke oplossingen van Vanas om hun magazijn te optimaliseren. Niels Duquet komt op Supply Chain Innovations 2020 meer vertellen over de transformatie van Denys.

Kom het volledige verhaal ontdekken op disndag 15 september in Antwerp Expo. Registreer u hier voor een gratis toegangsticket.

Denys is een gekend project- en bouwbedrijf dat diverse activiteiten mengt. De combinatie van interne werkplaatsen en on-site werven zorgt voor een complexe magazijnwerking. Er ontstonden bottlenecks door de groei van het assortiment en de toename van het aantal product flows in het magazijn. Niels Duquet gebruikte zijn logistieke ervaring (vanuit Katoen Natie) om de magazijnwerking te professionaliseren. Het eindresultaat is een totaalintegratie van het WMS, de Verticale Modula Liften, het magazijn met meerdere verdiepingen van Vanas. U kan het hele verhaal ontdekken op Supply Chain Innovations om 11u30.

Tijdens de beurs kan u de verticale lift van Vanas in werking zien. Bovendien kan u ook de nieuwe rollenbanen van Vanas ontdekken. De combinatie met een verticale lift kan de productiviteit in een magazijn aanzienlijk verhogen en er kan sneller en ergonomisch gewerkt worden.  

Kom langs op Supply Chain Innovations en ervaar zelf hoe de oplossingen van Vanas de efficiëntie in uw magazijn kunnen opvoeren. Registreer u hier voor een gratis toegangsticket.

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Ik wil graag

Ik wil graag

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag