Hoe zorgt H. Essers voor de maximale output van hun magazijninstallaties?

Vanas Engineering nodigt u graag uit voor het eendaagse event Supply Chain Innovations 2019 op 21 maart in Antwerpen. 

Wilt u meer opslagcapaciteit in uw magazijn?  

De bedrijfsperformance verhogen en doorlooptijden inkorten? 

Uw 'cost per pick' aanzienlijk doen dalen en fouten uitsluiten?

 

Bezoek dan de bedrijfsstand van Vanas Engineering, tijdens de beurs Supply Chain Innovations 2019 in Antwerp Expo (hal 1) op donderdag, 21 maart.

Wij zijn aanwezig  met een operationele verticale stockagelift Modula en een vendingmachine: een uitgifteautomaat voor onder meer opslag en gecontroleerde uitgifte van PBM’s.

U bent van harte welkom op de uiteenzetting van onze klant, H. Essers. Alexander Stas en zijn collega, Marlies Adamczyk, leggen uit hoe men bij ESSERS zorgt voor een maximale output van hun magazijninstallaties. Compacte opslag, foutloos werken, hoge productiviteit per magazijnier en korte doorlooptermijnen zijn targets die daarbij prioriteit hebben. Voor de eindklant en zijn parameters worden verschillende oplossingen ingezet en H. Essers laat zien hoe men dergelijke analyses maakt. Ook lichten zij twee projecten uit, die een vernieuwende oplossing brengen binnen deze markt. De ene maakt gebruik van automatisering en de andere zet de bestaande palletstellingen optimaal in.

Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u vragen stellen aan ons team van experts. Wanneer u zich aanmeldt voor dit evenement kunt u ook een meeting vastleggen met het team van Vanas en het volledige dagprogramma bekijken. 

Info en inschrijvingen: https://www.valuechain.be/nl/evenementen.

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Ik wil graag

Ik wil graag

+32(0)3 568 33 00
Heeft u een vraag?Wij helpen u graag
Service aanvraag