Verticale lift voor langgoed

Efficiënte en veilige opslag van langgoedmaterialen

Door langgoedmateriaal op te slaan in verticale liften kan u plaats besparen en veilig werken.

Langgoed zoals buizen, palen of balken kunnen eenvoudig opgeslagen worden in een verticale lift. Dit semi automatisch magazijn bevat containers die in de hoogte opgeslagen worden. Deze lift maakt dus gebruik van de hoogte van uw magazijn. Hierdoor is het nodige grondoppervlak veel kleiner dan bij traditionele stellingen.

De lift werkt volgens het goods-to-man principe. Het materiaal wordt in de container tot bij de medewerker gebracht. Daar kunnen ze makkelijk met behulp van een heftruck of kranen in- of uitgeladen worden. Er kan dus ergonomisch en veilig gewerkt worden.

De lift is in verschillende hoogtes verkrijgbaar en heeft een maximum capaciteit van 5000 kg per container. De containers kunnen op maat van de klant gemaakt worden zodat uw goederen steeds perfect in de containers passen. De liften zijn robuust, veilig en flexibel en zijn daardoor ook de ideale oplossing voor productieomgevingen waar metaal verwerkt wordt.

 

Combineer deze verticale lift met de WMS software van Vanas. Zo worden alle acties geregistreerd en wordt de voorraad automatisch aangepast.

Vragen? Meer uitleg of een afspraak? Neem dan contact op met onze Vanas product specialisten.

SPECIFICATIES

  • Containerbreedte: tot 15 meter
  • Capaciteit per container: tot 5000 kg
  • Hoogte van de lift: tot 12 meter
  • Meerdere werkopeningen mogelijk
Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Ik wil graag

Ik wil graag

+32(0)3 568 33 00
Heeft u een vraag?Wij helpen u graag
Service aanvraag