Agilon

Agilon: efficiëntie en flexibiliteit in één systeem

De Agilon is een revolutionair materialenbeheersysteem voor magazijnen, dat gebruikmaakt van geavanceerde technologieën zoals automatisering en kunstmatige intelligentie om een efficiënte en effectieve materialenstroom te garanderen. Dit systeem is ontworpen om de efficiëntie van uw magazijn te verhogen, tijd en kosten te besparen en de klanttevredenheid te verhogen.

Met de Agilon kunt u uw magazijn automatiseren en optimaliseren. Automatische sorteer- en verzamelprocessen helpen bij het efficiënt beheren van uw voorraden en minimaliseren de kans op fouten en verkeerde leveringen. Dankzij de optimalisatie van de voorraadniveaus, kunt u snel reageren op veranderende vraag en zorgt voor een efficiënte materialenstroom. Bovendien, verhoogt de automatisering de productiviteit van het magazijn en vermindert de kans op menselijke fouten.

De Agilon is een flexibel systeem dat kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw magazijn. Het biedt een breed scala aan functionaliteiten, waaronder automatische sorteer- en verzamelprocessen, automatische voorraadtellingen, automatische bestellingen, klantspecifieke verpakkingsoplossingen en integratie met bestaande systemen. Dit maakt het systeem geschikt voor een breed scala van toepassingen en magazijnen van diverse groottes en soorten.

In samenvatting, de Agilon is een innovatief materialenbeheersysteem dat gebruik maakt van geavanceerde technologieën om een efficiënte en effectieve materialenstroom te garanderen. Dit systeem biedt vele voordelen zoals automatisering, optimalisatie van de voorraadniveaus, verhoogde efficiëntie en productiviteit, vermindering van fouten en verkeerde leveringen, verbetering van de klanttevredenheid. Bovendien, is het systeem flexibel en geschikt voor een breed scala van toepassingen met indrukwekkende specificaties.

Specificaties

  • Capaciteit: 15.000 kg
  • Hoogte: 2600 tot 6100 mm
  • Breedte: 6130 tot (N x 2000) + 130 mm
  • diepte: 1650 mm tot N x 1650 mm
  • Afmetingen producten: 30 - 30 - 30mm tot 600 - 400 - 450mm
  • Gewicht producten: 5g tot 25kg

Wenst u meer informatie over de Agilon?

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Ik wil graag

Ik wil graag