Sure Sort®

Automatisch sorteren op hoge snelheid

De Sure Sort® is een geautomatiseerd magazijn sorteersysteem dat direct een oplossing kan bieden voor al uw belangrijkste vraagstukken voor uw magazijn.

Seizoensgebondenheid

Het systeem past zich eenvoudig aan uw groei en pieken in de vraag door uitbreidingsmodules en iBOT's® toe te voegen aan de geautomatiseerde putmuur.

Efficiënt sorteren van artikelen

Het sorteert een breed scala aan SKU's in een kosteneffectief robotsorteersysteem voor kleine artikelen in een single-pass put-muur. Dit is gemakkelijk schaalbaar voor uw geautomatiseerde sorteersystemen in uw magazijn.

Geoptimaliseerde doorvoer

Daarnaast verwerkt het snel en nauwkeurig tot 2.400 artikelen per uur. Hierbij gebruikt het slechts drie operators, die direct uw orderafhandeling verbeteren.

Automatiseer uw putmuur-proces door:

  • Vaardigheid in sorteren met robotautomatisering die tegenhangers van handmatige verwerking optimaliseert. Dit resulteert in een kosteneffectieve invoer en levert u een snel rendement op uw investering.
  • Een vermindering van uw arbeidsbehoefte met een supersnel laatste sorteerproces dat plaatsvindt in een compacte ruimte met slechts drie personen.
  • Minder congestie in uw magazijn. Door maar liefst zes wanden te vervangen door één systeem, optimaliseert de Sure Sort® uw huidige magazijn zonder vierkante meters toe te voegen.
  • Vul uw magazijn of winkel aan met de mogelijkheid om grote hoeveelheden bestellingen en grote retourzendingen te organiseren zonder meer uit te geven aan arbeid.
  • Pakketsortering voor “last-mile” bezorging door vooraf te sorteren op postcode. Zo kunt u zich snel voorbereiden op het tackelen van uw “last-mile” bezorgingsuitdagingen.
  • Houd de itemstatus en -gegevens up-to-date voor het volgen van de voorraad en orderverificatie door ons Sure Sort®-pakketsorteersysteem te integreren met bestaande WMS en geautomatiseerde orderverzamelsystemen.

 

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Ik wil graag

Ik wil graag