Elektronische werktafels

Met geïntegreerde toestellen

Richt uw werkplaats naar wens in met de werkplaatssystemen van Erfi!

De verschillende combinaties van meubellijnen, types werkbladen, kasten, schuifladeblokken, toestellencockpits en toestellen bieden de mogelijkheid uw werkplaats of labo naar wens en behoefte in te richten. Erfi labotafels, toestellen, testsystemen en didactische panelen vinden hun toepassing binnen de vakgebieden elektro, elektronica en meet- & regeltechniek in sectoren als industrie, onderwijs, defensie en ziekenhuizen. 

De labotafels kunnen modulair naar wens van de gebruiker uitgevoerd worden zodat steeds een oplossing op maat geboden wordt. Dit is mogelijk in zowel een standaard of ESD-uitvoering. Voedingskabels, netwerkbekabeling, meetsnoeren en meer zijn onzichtbaar weg te werken in de aluminium voetprofielen en eventueel bijkomende profielen. 

Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

Schuifladenblokken zijn hangend, staand en mobiel verkrijgbaar. De ruime keuze aan toestellen biedt u de mogelijkheid uw werkplek volledig aan uw werkzaamheden aan te passen, zodat u alle benodigde toestellen binnen handbereik heeft. Een greep uit de beschikbare toestellen: regelbare en vaste AC/DC-voedingen, multimeters, functiegeneratoren, hoogspanningstesters, kabeltestsystemen, veiligheid- en afschakelmodules ensoldeerstations. De toestellen uit de nieuwe Elneos Five-serie worden bediend met Capacitieve Touch-technologie.

Het bedieningspaneel is gemaakt van 3 millimeter dik veiligheidsglas en is breuk- en krasvrij. Het blijft ook vrij van vingerafdrukken. Functies en uitgangen worden aangeduid met ring led-verlichting wanneer zij geactiveerd zijn. De toestellen zijn kortsluitvast en galvanisch van elkaar gescheiden. Deze serie is een nieuwe maatstaf binnen de branche! 
Met de geïntegreerde, dimbare en zwenkbare led-verlichting creëert u eenvoudig de juiste verlichting voor uw werkplek. 

Wilt u meer weten over de verschillende modellen of wilt u andere informatie? Neem dan contact op met onze Vanas product specialisten.

Referenties

  • BELGOCONTROL
    BELGOCONTROL

    ESD-omgeving voor onderhoud en reparatie van radarapparatuur in regionale luchthavens

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Ik wil graag

Ik wil graag