Andy Vande Voorde

Andy Vande Voorde

Project Officer Verticale Liftsystemen

“Don’t find customers for your solution, find a solution for your customer”.

Aan het woord is Andy, een gedreven project engineer die deel uitmaakt van ons uitgebreid en toegewijd team op de afdeling Verticale liftsystemen. Deze afdeling vormt een centraal punt voor alles omtrent prijzen, kosten,… met betrekking tot het Modula lift systeem.

Andy verzorgt de opmaak van offertes/prijsberekeningen voor de Verticale Lift Systemen, indelingsmateriaal voor die liften en alle relevante diensten rondom deze dynamische stockagesystemen van Modula. Na ontvangst van de bestelling zorgt Andy ook voor de uitwerking van het project en een complete overdracht aan de projectleider.   

“Uitdagingen motiveren me. Met een ‘thinking outside the box’ mentaliteit komen we tot oplossingen op maat van de klant. Daarom geef ik ook voorrang aan kwaliteit boven kwantiteit.“

Met meer dan 5 jaar ervaring, waarvan 3 jaar in een salesomgeving, 1 jaar in een technische en nog 1 jaar in het selectiegebeuren, heeft Andy de ideale bagage voor zijn taken als project engineer.

“Wij specialiseren ons in VLM systemen. Met een centraal aanspreekpunt en een sterk en ervaren team achter ons, kunnen we de klanten op ieder moment het best gepaste advies geven.”

 

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Haal maximaal voordeel uit uw opslagsysteem met onze op maat gemaakte software

Ik wil graag

Ik wil graag

+32(0)3 568 33 00
Heeft u een vraag?Wij helpen u graag
Service aanvraag